Tidigare aktiviteter 2019

Autisternas dag (Trädgårdsföreningen) 18 juni 2019 

Den 18 juni är inte bara en vanlig dag – det är Autisternas Dag! Det vill OA här i Göteborg uppmärksamma genom att bjuda in till en aspergerträff i Trädgårdsföreningen mellan kl.18.00 – 20.00. Vi börjar med fika på ett café och sedan ser vi oss omkring i parken vid fint väder eller går in i Palmhuset vid dåligt väder. Träffen är öppen för aspergare som vill träffa andra aspergare och umgås under enkla former.

Autisternas Dag eller Autistic Pride Day är ett autistiskt initiativ och en internationell dag som firas årligen den 18 juni. Initiativet till den här dagen kommer från den brittiska organisationen Aspies For Freedom och Organiserade Aspergare (OA) uppmärksammade i år dagen på fyra orter i Örnsköldsvik, Stockholm, Örebro och Göteborg.

***

Göteborgs Botaniska trädgård 27 april 2019 

Organiserade Aspergare Vgl/Göteborg bjuder in till en träff på Botaniska, för den som vill träffa andra aspergare under enkla former. Vi letar efter våren! Om det är bra väder, då letar vi utomhus. Om det är dåligt, då letar vi i växthusen. Sedan går vi till fiket och äter något.

***

Radiomuseet söndag 24 mars 2019

Organiserade Aspergare Vgl/Göteborg bjuder in till en träff på Radiomuseet, för den som vill träffa andra aspergare under enkla former. Efter besöket går vi till ett av många matställen i närheten. Vi bestämmer på plats vart vi skall gå och när det är dags för fika.

***

Göteborgs naturhistoriska museum 3 mars 2019

Organiserade Aspergare Vgl/Göteborg bjuder in till en träff på Göteborgs naturhistoriska museum, för den som vill träffa andra aspergare under enkla former. Vi bestämmer på plats när det är dags för fika.Vi samlas utanför entrén söndag 3/3 strax före kl.14.00. Formell adress är Museivägen 10, men det finns nog ingen sådan skylt.

***

TIDIGARE AKTIVITETER 2018 >>